Paw modtager SIF Guldemblem

PAW NIELSEN ER TILDELT SIF GULDEMBLEM


Ved SIF FRH Generalforsamling tog Mia ordet og udtrykte glæde ved at uddele to emblemer. Til Paw sagde Mia følgende:

Kære næstformand i SIF FRH, Paw Nielsen.

Som nævnt har jeg ikke vist meget tilstedeværelse og slet ikke fysisk de sidste fire år. Det har derfor været op til bestyrelsen og ikke mindst dig som næstformand at få tingene til at løbe rundt i Frederikshavn.

Paw startede som suppleant i SIF BST for snart 10 år siden. Og inden da har han været aktiv i SIF i mange år.
Paw må have flere timer i døgnet end de fleste. Paw er ikke bare medlem, men har været og er fortsat aktiv medlem i flere udvalg på en gang; både badminton, fisk, ski og floorball har glæde af ham. Paw sikrer som tidligere nævnt, at tingene løser sig, han finder løsninger.
Derudover kommer hans bidrag til bestyrelsen som nuværende næstformand. Det har især i de sidste tre år betydet deltagelse i endnu flere møder grundet formandens fravær.

Paw er ikke "bare" en del af noget, Paw engagerer sig, sætter sig ind i tingene, bidrager og deler ud af sin viden. Paw afventer og slår til, når tiden er rigtig.
Paw er ikke bange for at gå foran og sige sin mening. Har du Paw på dit hold er du heldig!

Jeg håber Paw vil fortsætte længe endnu, så endnu flere kan få glæde af Paw.

Paw har tidligere modtaget SIF SØLV emblem i 2013 og SIF lederpris i 2021. Og nu stort tillykke med SIF GULD emblem 2022.

                         
Thomas påhæfter emblem                                                                                                         Mia, Paw og Thomas


Uddeling til Pia